Fluisteringafstemming in woord en beeld

Contact maken zonder woorden – hoe mooi is dat? Diantha maakt Contact zonder woorden .

Elke ouder kent het wel: dat gevoel dat je opeens overvalt als je naar je kind kijkt en denkt: zit mijn kind wel lekker in zijn/haar vel? Soms heeft dat met een blik te maken, een gebaar of een houding maar als je bij je kind informeert krijg je ontkennende of ontwijkende antwoorden: ‘Niks aan de hand’ of ‘Ik weet niet waar je het over hebt’. Soms wordt je kind boos of krijg je de indruk dat het zich terug begint te trekken en heb je als ouder maar één doel voor ogen: je kind helpen.

Contact zonder woorden
Zeker kinderen hebben er soms moeite mee om zich met woorden goed uit te drukken. Toch is het mogelijk om zonder woorden contact te krijgen met je kind. Als je hierover meer wilt weten lees dan verder of neem contact met me op.

Fluisteringsessie
Zonder woorden maak ik tijdens het geven van een Fluisteringsessie contact met je kindje. Ik zie, voel en hoor wat je kind(je) mij laat zien en waar het mee worstelt. Ik luister zonder oordeel waardoor je kind zich veilig voelt.

Ik werk vanuit de holistische visie. Dat betekent dat ik naar het allesomvattende kijk, naar het totale ‘Zijn’. Het is magisch om te zien hoeveel vorderingen er bij een kind geboekt kunnen worden, te zien hoe het lekker in z’n vel komt te zitten en zelfverzekerd door het leven gaat!

Advies
Vanuit mijn expertise als Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut geef ik in het gesprek van deze Fluisteringafstemming advies mee.
Dit kan in overleg online of in mijn praktijk .

De Fluistering sessie aanvragen:
Stuur me een email met daarin uw telefoonnummer en ik neem contact met u op.

U kunt mij natuurlijk ook bellen:  06 42113068