Fysieke klachten

Ik kan jou helpen om je gezondheid op mentaal, 

fysiek en spiritueel vlak terug in balans te brengen.

Diantha

Heb jij last van fysieke, onverklaarbare klachten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan jou helpen om je gezondheid op mentaal, fysiek en spiritueel vlak terug in balans te brengen. Daarnaast bied ik jou de medische basiskennis waar je misschien wel behoefte aan hebt. Ik beschik over een hbo diploma psychosociale basiskennis en medische basiskennis. Wanneer je lichaam in balans is ervaar je daar vele voordelen van. Je zal lekkerder in je vel zitten en een algemeen gevoel van ontspanning ervaren. Ben je benieuwd geworden? Ik vertel je graag wat meer.

Vriendelijk ontvangst.

De klankschaal healing was een fijne ervaring. Innerlijk kind healing was heel duidelijk en juist beschreven , hier kon ik weer verder mee. Ik heb alles als zeer positief ervaren.

D. Limburg uit Oudehaske
Fysieke klachten

Ik ben 3 keer geweest en ervoer steeds  minder pijn in mijn onderrug door de behandeling met een combinatie van klankschalen en rug massage met essentiële olie. Na elke behandeling een professioneel ondersteunend gesprek

G. Kuipers uit Harlingen
Dit is zo bijzonder en magisch.

Ik had een val gemaakt met gevolg pijnlijke rug en ribbenkast. Met de wekelijkse behandeling bestaande uit touch-massage met essentiële olie  bij Diantha In haar praktijk nam de pijn steeds meer af en ook het bewegen werd minder pijnlijk. Het is nu inmiddels 3 weken geleden en ik heb geen pijn klachten meer.

j.Mol uit Harlingen
Sprookjestherapie

Je kan bij mij terecht met verschillende fysieke klachten die wellicht geen oorzaak lijken te hebben. Om te beginnen zal ik altijd informeren of je op dit moment al onder behandeling bent. Wanneer je last hebt van fysieke klachten kunnen we dit op afstand behandelen (via bellen of videobellen) of bij mij in te praktijk. Ik ga altijd op zoek naar de achterliggende oorzaak van de klacht. Om hierachter te komen zal ik je verschillende vragen stellen om richting te geven aan de klacht. Een fysieke klacht heeft vaak ook een mentaal aspect.

Het is geen sprookje als ik u vertel dat gezonde voeding elke dag nodig is voor ons eigen Welzijn.

Met ons eigen Welzijn zeg ik hiermee vanuit mijn Holistisch Visie dat gezonde voeding bijdraagt aan de 5 natuurgerichte principes. Denk aan: energie , Prikkeloverdracht , Drainage , voeding , Levenskunst. 

Het is ook geen sprookje als ik u vertel dat de voedingsbodem meer en meer raakt uitgeput en daardoor de kwaliteit van de voedingsstoffen af neemt.

Daarvoor hebben we naast onze dagelijkse voeding tegenwoordig gezonde producten nodig. Deze gezonde producten zoals: De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het clean label principe , zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft.

Onder aan deze tekst ziet u de webshop staan met nog meer informatie over deze producten.

Wil jij van jouw onverklaarbare, fysieke klachten af? Hierbij kan ik je helpen. Je kan mij een e-mail sturen met jouw hulpvraag en de overige informatie. Ik neem dan snel contact met jou op. Telefonisch ben ik te bereiken op het volgende nummer: 06-42113068. Ik sta je zo snel mogelijk te woord.