Over mij

Wie is Diantha

In januari 2018 heb ik mijn praktijk “fluistering van ons innerlijk kind” in Harlingen geopend. Op de  unieke locatie  in de bovenzaal van stadsschouwburg Trebol. Ik ben opgegroeid in Den helder, vervolgens gewoond en gewerkt in het midden van het land.

Waar ik werkte was woonde ik. Het is goed om je dromen te dromen en zodra je voelt en weet dat het de tijd is om er aan te werken volg hierin je hart. En ik heb altijd gedroomd over deze  praktijk en nu is deze droom werkelijkheid.

Veel kinderen in mijn praktijk voelen zich soms niet gehoord, niet gezien. Ze zijn hierdoor gevoelig  en vaak uit balans.

Ik herken hierin mezelf als jong meisje. Door mijn hooggevoeligheid, iets wat ik toen nog niet wist, heb ik  mezelf vaak afgezonderd. Ik voelde me zo onzeker en verdrietig en begreep  de andere kinderen niet. Daardoor voelde het voor mij veilig om me heel veel af te zonderen in mijn eigen wereld. Deze wereld was voor mij  de sprookjeswereld, waarin voor mij veel mogelijk was. Deze innerlijke sprookjeswereld is nog steeds bij mij.

Toen kwam het moment dat de opleiding sprookjes therapie zich aanbood  en ik wist gelijk, dit wil ik doen! Mijn kinder-sprookjes-wereld die me  heeft ondersteund gebruiken en ombuigen en als sprookjes therapeut kinderen hiermee helpen. Mijn droom kwam uit . Ik kan nu een brug bouwen tussen  de sprookjes- en magische wereld van kinderen, en de echte wereld. Zodat kinderen deze gemakkelijker en soepeler aan kunnen en meer plezier ervaren.

Lieve groet en tot snel,

Diantha