sprookjes-therapie

Sprookjes therapie

Sprookjestherapie is een methode binnen de transpersoonlijke therapie.

Bekijk het programma

Sprookjestherapeut

Na mijn opleiding tot transpersoonlijk therapeut heb ik me verder verdiept in deze materie via een opleiding tot sprookjestherapeut. 

Tijdens sprookjestherapie werk je met sprookjes en metaforen werkt om zo inzicht te verkrijgen in de ontwikkelingen in je leven. Dankzij deze rijke verhalen maak je helder wat zich op dit moment in je leven afspeelt. Sprookjestherapie is een erg laagdrempelige manier van therapie en wordt door veel mensen als makkelijk en prettig ervaren en is geschikt voor veel mensen met uiteenlopende uitdagingen en problemen. Deze vorm van therapie is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen.

Tijdens de therapie staat centraal hoe je het probleem onder ogen kunt zien. Hier is moed voor nodig en deze moed breng ik je bij. Ik leer je hoe je met het 'probleem' om gaat en help je buigen (transformeren) naar een nieuw perspectief.

Het proces vind plaats in drie bewustzijnslagen:

Het lichamelijke.

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description

Het geestelijke / rationele.

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description

Het transpersoonlijke.

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description
Sprookjestherapie

Deze 3 lagen staan met elkaar in verbinding. De eerste twee lagen vormen de problemen die verbonden zijn met het persoonlijk onbewuste gevoel Deze lagen houden vaak angsten, pijnen en negatieve karaktereigenschappen vast.

De derde laag is de transpersoonlijke laag. In deze laag worden de collectieve en vaak onbewuste dromen en sprookjes ingehouden. Deze laag hecht zich vaak aan biografisch materiaal. Tijdens de sessies is er voortudrend ruimte voor het persoonlijke gevoel. Juist die ruimte maakt de sprookjestherapie effectief en nuttig.

€497,-

Het programma

Bij de sprookjestherapie werk ik met een pakket om samen met jou het optimale resultaat te behalen. Het pakket bestaat uit 6 behandelingen en kost in totaal €497,-.


Het pakket omvat de volgende therapieën:

  • Eénmalig een kennismaking met de sprookjestherapie (60 minuten);
  • Een basis fluister reading; 
  • Vier therapeutische sprookjes sessies á 60 minuten. 


Uiteraard is het mogelijk het pakket naar wens uit te breiden. Neem gerust contact op per e-mail of telefonisch.