Fluister afstemming

Fluister afstemming

Sprookjes energie, sterrenstof, lichtjes, een nieuwe stap……

GRATIS Fluister afstemming
Fluister afstemming

Fluister afstemming

Vanaf het moment dat uw kindje in de wereld stapt ervaart het vaak al angst voor alle nieuwe geluiden en prikkels die bij uw kindje binnen komen. Het is nog zo klein en kwetsbaar weet hier nog geen woorden aan te geven. Het laat zich horen door te huilen of lachen. Heerlijk kraaiende geluidjes.

Ook voor de kersverse ouders is het nieuw ritme in opstaan, vaak in het begin weinig nachtrust. Dat breekt veelal op bij beide ouders.

Irritatie door oververmoeidheid en daar door concentratie problemen en alleen maar willen slapen…..als sprookjestherapeut denk ik aan het sprookje van Doornroosje.

Wat doet een fluistering met u?

Wat ALS ik u kan vertellen dat het zowel voor uw baby als u zelf een stuk rustiger kan zijn.

Minder angst en onrust. Ik hoor u denken, HOE dan?
Met het luisteren naar uw baby in deze magische energie…..

✓ Uw baby hoor ik de woorden zeggen en waar het last van heeft
✓ Uw baby hoor ik zeggen waar het bang voor is
✓ Uw baby hoor ik zeggen wat het graag zou willen
✓ Uw baby hoor ik zeggen wat het nodig heeft
✓ Uw baby hoor ik zeggen hoe het anders kan

Hoe heerlijk zou het zijn als jullie echt kunnen genieten van deze wonderlijke tijd.

Hoe zou dit voelen?

✓ U bent meer uitgerust
✓ U bent minder prikkelbaar
✓ U bent beter geconcentreerd
✓ U bent vrolijker
✓ U kunt meer genieten van het moment
✓ U heeft meer de rust voor het samen zijn met uw partner

Op de dag van de fluisterafstemming ben ik samen met mijn dochtertje in haar kamer gaan zitten. Heb normaal niet veel oog contact en gesprek als het op gaan in haar verhaal. Zo heb ik de laatste 2 weken veel meer knuffels en liefde van mijn dochter gekregen om haar voor het slapen een kaarsje aan te zetten en uit te blazen. Dit heb ik op de dagen wanneer ik haar naar bed breng. Laatste 3 keer heb ik dit niet gedaan en ze vroeg daar zelf om waarbij  ze vroeg ‘mama mag ik even kaarsje uitblazen voor de kindjes dat ze mooie dromen krijgen’ natuurlijk heb ik dit samen met haar gedaan. Vooraf op de aanvraag van deze fluisterafstemming ging het hele proces om haar nachten van gillend en schreeuwend wakker worden van enge dromen.’ ja zeg maar 7 keer per nacht’ dit is nu zo vermindert naar soms nog 1 keer per nacht. Er is resultaat geboekt zelfs in haar gedrag overdag, ze speelt nu met meer speelgoed en geeft zich over aan verhalen vertellen. Over haar dromen en nu uitbeeldt met haar speelgoed waarbij ik aan haar verhaal mee kan doen en er een mooie leuke grappige wending van kan maken.

Haar kaarsje uitblazen is voor mijn dochter een must , maar alleen met mama die de kaars aansteekt en zij uitblaast. ‘mama mag ik wensen voor mensjes lieve dromen?” ‘komen er geen gemene mannen en heks.

Vera van Laar, Purmerend

Sprookjestherapie

De magie van sprookjes……..

Als sprookjestherapeut is het werken met sprookjes en vertellingen een wonderlijke vorm. Op dat moment stap ik samen met het kind die zijn/haar magie gebruikt en gaan we het avontuur in.

Door de speelse magie van sprookjes energie zijn kinderen opdat moment een stoere piraat of een goede fee met haar toverstafje.

Kinderen weten precies wat ze nodig hebben om hun onzekerheid of angst te overwinnen en daardoor weer verder kunnen in hun jonge leven.

GRATIS Fluister afstemming

Denken wij als volwassen nog Magisch?

Yes!!! YES!!!

SPROOKJES SLUITEN HEEL MOOI AAN 

WAT UW KIND NODIG HEEFT.

✓ Creativiteit ontwikkelt zich
✓ Vindingrijkheid om de situatie te veranderen
✓ Geeft vertrouwen
✓ Veiligheid/rust
✓ Inlevingsvermogen /luisteren.
✓ Samenwerking


HOE DAN? Wij zitten vol met magische gedachten……

Ik geef hier enkele voorbeelden.

De auto die opeens hapert en dan stil komt te staan, je praat er liefdevol mee en geeft nog een zacht tikje op het dashboard en spreekt het bemoedigend toe .

Het mee nemen van een mascotte naar een voetbalwedstrijd destijds bij een W.K. Op t.v. was het de knuffeldier als mascotte de Octopus. Die de uitslagen steeds voorspelde.

Wat is nu Magisch denken?

Magisch denken is de overtuiging dat ideeën , gedachten, wensen woorden. Metaforen en symbolen die we zien in de sprookjes. Deze overtuigingen kunnen en gaan van invloed zijn op jouw keuzes in je leven. Waarvoor denk je MAGISCH, wat wil je bereiken?

Je wilt een DOEL bereiken bijvoorbeeld:
✓ Het halen van je Diploma
✓Een groter huis voor jouw doeleinden
✓Een DROOM op langer termijn manifesteren
✓Denk ook even aan een kampioen
✓Hoe kun je kampioen worden naast al je expertise die je met discipline inzet.

Kampioenen zien het voor zich en gaan zich er ook naar gedragen als ze het al zijn! Zij vieren al de zege ! DE TRIOMF. We noemen dit ook Visualiseren. Werken met jouw gedachtenkracht.

Dit is magisch…..

Fluister afstemming

Gratis Fluister afstemming

Als Transpersoonlijk en sprookjestherapeut werk ik met ouders en kinderen waarvoor ik zelf op onderzoek ging om ook op afstand te kunnen luisteren in de energie. De diepere laag van de binnenwereld. De fluistering van ons innerlijk kind.
Tijdens de sessies in mijn werk hoorde, voelde en zag ik soms beelden en kleuren.


Sinds 2015 werk ik met deze fluistermethode.

“Het is magisch werken en ze ontroeren mij elke weer, die lieve mooie reacties die ik nu ontvang vanuit mijn nieuwe expertise als Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Met de psychosociale basiskennis luister, voel, kijk en werk ik liefdevol zonder oordeel op een holistische wijze. Spiritueel , fysiek ( het energiecentrum, de chakra’s ) en mentaal. Deze tools geef ik mee als advies.


Het is zo mooi om te zien en terug te horen dat ouders , kinderen, jongvolwassenen en aanstaande moeders op deze wijze weer verder kunnen.

Waar kijk ik naar bij een fluistering afstemming

Zonder woorden

Soms onderschep je de blik van je kind en twijfel je of die wel lekker in zijn vel zit. Maar als je jouw kind hiernaar vraagt ,schudt die alles van zich af. Het is oké ,er ie niets aan de hand. Dan volgt er toch een driftbui, of lijkt je kind zich steeds verder terug te trekken. Wat is er toch eigenlijk aan de hand?

Wat houdt jouw kind echt bezig?

Het kan soms moeilijk zijn, als je kind zich niet goed voelt, contact te maken. Kinderen vinden het ook niet altijd makkelijk om over hun gevoelens te praten. Sommige kinderen voelen zich niet gezien. Ze trekken zich vervolgens steeds verder terug, waardoor de kinderen steeds verder lijkt te verdwijnen. Het kind dat zich niet gezien, gehoord voelt maakt zich zelf zo onzichtbaar en vertelt niet graag wat hem of haar bezig houdt. Iemand die naar ze luistert, kan hen dan enorm helpen. Zelf al vertellen ze eerst niets.

CONTACT op onderbewust niveau…….

Hoe kan dat ? Er is een manier om toch contact te maken met je kind zonder dat hier woorden bij nodig zijn. Ik kan met een fluisterafstemming contact maken met je kind. Deze fluisterafstemming vind plaats met behulp van een recente foto en een eerste gesprek. ”Op die manier kan ik op onderbewust niveau contact maken met je kind. Je kind kan mij op deze manier heel erg veel vertellen. Bovendien is het een heel erg laagdrempelige methode. We hoeven hiervoor niet in dezelfde ruimte te zijn”. 

SLEPEN met stenen

Wat vertelt een kind allemaal bij een fluisterafstemming? Vaak worden mij metaforen aangedragen. Ik zag bijvoorbeeld een keer iemand moeizaam met gigantische stenen slepen om een iglo mee te maken. Maar toen hij die iglo liet zien , was die helemaal niet zo groot als het eerst leek. Het stond symbool voor de problemen, die al gedurende de fluisterafstemming kleiner werden”. 

Het kan ook wel best heftig zijn. Ik maakte op een warme zonnige dag contact met een vrouw, waarna ik het opeens ontzettend koud kreeg, rillingen over mijn lijf! Wat bleek? Ze was bijna verdronken in ijskoud water. Dat soort informatie, en hoe zij dit ervaart heeft, kan ik met de afstemming dus mee krijgen.

OPLOSSINGEN aangereikt

Ik maak gebaseerd op de uitgeschreven fluisterafstemming in wat uw kind mij heeft laten zien, horen , voelen een rapport van de bevindingen. Zo krijg je langzaam inzicht in de emotionele wereld van je kind, of van jezelf. Tijdens een fluisterafstemming worden de oplossingen meestal vanzelf aangereikt. Dat vind ik elke keer opnieuw zo wonderlijk !! Het is ook niet alleen voor kinderen en het maakt niet uit wat er aan de hand is. Mensen die niet willen praten, kunnen praten of mensen die ziek zijn, ik kan eigenlijk met iedereen tijdens een fluisterafstemming contact zoeken. Ik heb en dit was heel emotioneel , de juiste woorden kan ik niet geven. Mijn eigen vader werd verzorgd in de Hospice. Vlak voordat hij ons verliet en over ging naar het Licht heb ik hem mogen helpen. Al luisterend in de energie in liefde zonder oordeel en vroeg mijn vader mij te helpen zijn moeder te vergeven die hier niet meer was. Dit was zo verdrietig wat ik toen voor het eerst hoorde en wat een cadeau dat ik op deze manier deze pijn kon laten overgaan in lichtheid van vergeving voor zijn moeder. Op eens daalde er rust in de energie. Ik wilde zo graag mijn vader bellen en vragen wat hij gevoeld heeft vanaf het moment dat ik luisterde. Hiervoor was de stem van mijn vader al zo verzwakt en te vermoeid om te praten, het was goed zo….opnieuw voel ik de tranen bij het schrijven van deze fluisterafstemming.

GRATIS Fluister afstemming 

Diep van binnen zijn we allemaal heel gevoelig en kwetsbaar als mens. Klein of groot , jong of ouder ……. We willen allen van hart tot hart gehoord en gezien worden. We dragen allen ons innerlijk kind in ons mee.. 

Een luisterend oor ,ook naar wat zich onbewust in ons afspeelt, kan ons zoveel opleveren.

In ons gesprek neem ik met u de adviezen door die aan sluiten op jouw, u fluisterafstemming.